ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Δήμητρα, βασισμένη στο Πλαίσιο Διαχείρισης Ιδέας που έχει αναπτύξει, λειτουργώντας είτε ως General Manager είτε ως Business Coach, μπορεί σε κάθε μία από τις αλληλοσυμπληρούμενες και μη γραμμικές φάσεις να προσφέρει τη στήριξη και τη βοήθειά της σε άτομα και οργανισμούς ώστε να καταφέρουν με αποτελεσματικό και άμεσο τρόπο να παράγουν αξία από κάθε ιδέα τους. Ανακαλύψτε το πώς!

Business Coaching

Αναπτύξτε τις ιδέες σας και τον εαυτό σας αποτελεσματικά!

Δεν φτάνει μόνο να είμαστε ideas’ generators. Πρέπει να παράγουμε, να διευρύνουμε και να αναπτύσσουμε τις ιδέες μας σωστά. Τότε είναι που χρειαζόμαστε καθοδήγηση, coaching...

Workshops

Οι ήπιες και σκληρές δεξιότητες πρέπει να ενισχύονται συνεχώς!

Οι ιδέες ενισχύονται μέσα από την επιστημονική γνώση. Όμως αυτή η γνώση για να μας «μείνει» και να είναι αποτελεσματική θα πρέπει να είναι βιωματική…

Διαχείριση Έργων

Τα projects είναι τα οχήματα της εξέλιξης!

Η Εφαρμοσμένη Διαχείριση Έργων είναι ένα δυνατό εργαλείο στο ταξίδι της Ιδέας αλλά και το δικό μας! Γιατί η ίδια η ζωή είναι Project και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται…

Παρουσίαση Ιδεών

Τα πάντα είναι ιδέες που πρέπει να επικοινωνούνται σωστά!

Το Idea Pitching είναι τέχνη! Αφορά το personal brand μας και Ιδέες που αξίζουν, που επιφέρουν θετική αλλαγή και πρέπει να γίνουν γνωστές στον κόσμο…

Κατηγορίες Υπηρεσιών ανάλογα με τους Αποδέκτες

Η Δήμητρα, λόγω του Integration που κάνει ενώνοντας τα dots της, μπορεί να υποστηρίξει ένα μεγάλος εύρος ανθρώπων/οργανισμών με βάση το “Πλαίσιο Διαχείρισης Ιδέας” και των υπηρεσιών που αντιστοιχούν σ’ αυτό. Τις προαναφερόμενες λοιπόν υπηρεσίες τις εντάσσει σε δύο ευρύτερες κατηγορίες ανάλογα με τους αποδέκτες και αυτές είναι:

Η εποχή μας ζητάει “General Managers”. Ζητάει ανθρώπους που έχουν τις ψυχικές, πνευματικές και γνωσιακές ικανότητες ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Να αναπτύσουν Ιδέες οι οποίες οδηγούν στη δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών που υπηρετούν τη θετική αλλαγή σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής ζωής. Αυτοί οι General Managers μπορεί να είναι Entrepreneurs ή/και μπορεί να ανήκουν σε ομάδες Οργανισμών. Θα πρέπει να είναι ευέλικτοι και να προσαρμόζονται εύκολα στις νέες συνθήκες.

Μία τέτοια General Manager λοιπόν είναι και η Δήμητρα. Αγαπημένη της λέξη το “Integration”, η Ενοποίηση και στόχος της, λειτουργώντας ως Bussiness Coach, είναι να υποστήριζει brands-ιδιώτες, οργανισμούς-να βρίσκουν το πάθος τους και οδηγούμενοι από τις νόρμες της Φύσης και την κατάλληλη τεχνογνωσία να καταφέρνουν να δομούν ένα δικό τους Business & Personal Modus Operandi. Να βρίσκουν το δικό τους Vantage Angle!

Η Δήμητρα πιστεύει ότι πρέπει πλέον να ανοίξουμε ένα νέο δρόμο στο τρόπο που κάνουμε business που να συνάδει με τον τρόπο που βιώνουμε και την καθημερινότητά μας. Μέσω του Integration της επιστήμης (νους) και της Φύσης (καρδιάς), μέσα από τη δημιουργία οριζόντιων ομάδων δράσης και ακολουθώντας τη ροή μπορούμε όλοι να αποκτήσουμε τις θετικές ποιότητες του “General Manager”. Μπορούμε όλοι to EuDaiMy!

Μπορούμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε Brands με ποιότητα, νόημα και όραμα. Brands τα οποία δρουν δημιουργικά, εμπνέουν και αλλάζουν τον κόσμο! Άλλωστε όπως λέει και η Mary Kay Ash: “A company is only as good as the people it keeps!”

Λεπτομέρειες >

Στο segment “Green Business” μπορεί να ανήκουν όλοι οι οργανισμοί που λειτουργούν με αειφορικό τρόπο. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση αναφέρομαι σε δύο κατηγορίες «πράσινων» businesses που μπορούν αλλά και πρέπει να αποτελούν μοχλό αλλαγής. Που μπορούν αλλά και πρέπει να αποτελούν τη βάση της αειφορίας ώστε να «διδάξουν» σε όλους τους άλλους οργανισμούς best practices ώστε ο πλανήτης μας να γίνει πιο φυσικός και όλοι μαζί να καταφέρουμε to EuDaiMy!

Όμως για να αποτελέσουν το φάρο θα πρέπει να ενσωματώνουν ποιότητες και να αναπτύσσουν τα κατάλληλα business mondus operandi, τα κατάλληλα business models ώστε να επιτελούν το σκοπό τους αποτελεσματικά έχοντας βρει το δικό τους Vantage Angle!

Αυτές οι δύο κατηγορίες “πράσινων” businesses είναι:

  • Εταιρίες/Οργανισμοί που ασχολούνται με τον Αγροδιατροφικό Τομέα και τις Καινοτόμες Εναλλακτικές Καλλιέργειες (Αρωματικά & Φαρμακευτικά Φυτά/Αυτοφυή Φυτά)

Η Δήμητρα ασχολείται επαγγελματικά με το Management αυτών των Green Businesses για πάνω από 15 χρόνια και μπορεί να πει ότι το αντικείμενο αυτό είναι το πάθος της.

Λεπτομέρειες >