ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΕΑΣ

Το ταξίδι της Ιδέας από τη σύλληψή της μέχρι την υλοποίησή της, τη «μετάφρασή» της σε προϊόν/υπηρεσία και τη διάδοσή της στον κόσμο είναι μακρύ και δύσκολο με πολλές διακυμάνσεις. Η Δήμητρα το έχει τμηματοποιήσει σε φάσεις αλληλοσυμπληρούμενες και μη γραμμικές ώστε να μπορεί να υποστηρίξει General Managers-Entrepreneurs και όλα τα άτομα που απαρτίζουν Οργανισμούς να το απλοποιήσουν και να μπορούν να διαχειρίζονται τις Ιδέες τους αποτελεσματικά με οδηγό το δικό τους Vantage Angle!

Το Πλαίσιο Διαχείρισης Ιδέας έχει προκύψει από το integration της επιστημονικής και βιωματικής γνώσης της. Από εμπειρίες της σε διάφορα επαγγελματικά και μη πεδία δράσης. Έχει προκύψει από τη συνένωση των dots της με τα dots της Φύσης.

Η Φύση έχει ιδιαίτερη θέση σε κάθε στάδιο/φάση αυτού του ταξιδιού. Η Δήμητρα θεωρεί ότι είναι το απόλυτο υποστηρικτικό εργαλείο ώστε να μπορούν εκείνοι που αποφασίζουν να ξεκινήσουν το ταξίδι της ιδέας τους να βρίσκονται σε κατάσταση well-being, να είναι δημιουργικοί, να εμπνέονται αλλά και να αξιοποιούν τη δυναμική της για να παράξουν ένα αποτέλεσμα που μπορεί να αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων και να «πρασινίσει» τις καρδιές τους.

Let’s EuDaiMy!

Idea management. The travel of an idea
Θέλετε να τεστάρετε τις ικανότητές σας στη διαχείριση ιδεών;
Σε κάθε μία από τις προαναφερόμενες φάσεις η Δήμητρα, λειτουργώντας είτε ως General Manager είτε ως Business Coach, μπορεί να υποστηρίξει Brands να αναπτύξουν Ιδέες και να υλοποιήσουν Έργα, δρώντας αποτελεσματικά.
Ας κάνουμε το ταξίδι μαζί!

Εάν θέλετε να λειτουργήσουμε συμπληρωματικά και συνεργατικά ώστε να βρείτε το Vantage Angle σας και να κάνετε τις ιδέες σας πράξη είμαι στη διάθεσή σας! Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail ή μέσω της παρακάτω φόρμας και θα ανταποκριθώ μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

    Το όνομά σας *

    Το email σας *

    Μικρή περιγραφή του αντικειμένου με
    το οποίο ασχολείστε *

    Πώς μπορώ να σας βοηθήσω; *