Όροι Χρήσης-Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Διαδικτυακού Τόπου https://dimitrazervaki.com

Τελευταία Ανανέωση: 24 Μάϊου 2018

Ο παρόν Διαδικτυακός Τόπος, ο οποίος ανήκει στην επιχείρηση με επωνυμία «Δήμητρα Ζερβάκη», έχει δημιουργηθεί με στόχο την ενημέρωση των χρηστών/επισκεπτών σχετικά με διάφορα θεματικά αντικείμενα του «επιχειρείν» και της προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης καθώς και την παροχή προϊόντων/υπηρεσιών σ’ αυτό το πεδίο.

Ως Διαδικτυακός Τόπος ορίζεται το σύνολο των ιστοσελίδων, υπηρεσιών, περιεχομένου σε διάφορες μορφές όπως κείμενα, φωτογραφίες κ.ά., που περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://dimitrazervaki.com.

Το περιεχόμενο του Διαδικτυακού Τόπου προσφέρεται σε δύο γλώσσες, Ελληνικά και Αγγλικά.

Το παρόν κείμενο αποτελεί συμφωνία μεταξύ του χρήστη/επισκέπτη του Διαδικτυακού Τόπου και της επιχείρησης και αφορά τόσο τη χρήση του από τον κάθε χρήστη/επισκέπτη, όσο και την ενημέρωσή του σχετικά με τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων που αφορούν το απόρρητο και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και τις οποίες ακολουθεί η επιχείρηση, εναρμονιζόμενη με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (General Data Protection Regulation), ευρύτερα γνωστό ως GDPR ή ΓΚΠΔ.

Η επιχείρηση, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και δεσμεύεται να προστατεύει και να επεξεργάζεται νόμιμα τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών/επισκεπτών του Διαδικτυακού Τόπου και το πώς υλοποιείται αυτό περιγράφεται στα επί μέρους άρθρα του παρόντος κειμένου. Επίσης, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διαφυλαχθεί η ασφάλεια της παροχής των προϊόντων/υπηρεσιών της.

1. Γενικοί Όροι Χρήσης

1.1 Ευθύνη του Χρήστη/Επισκέπτη του Διαδικτυακού Τόπου

Ο κάθε χρήστης/επισκέπτης χρησιμοποιεί το Διαδικτυακό Τόπο μόνο για ιδιωτική χρήση και είναι υπεύθυνος για τυχόν σχόλια/δημοσιεύσεις που αναρτά.

Ο κάθε χρήστης/επισκέπτης δεν χρησιμοποιεί το Διαδικτυακό Τόπο με παράνομο και ανήθικο τρόπο, δεν προσβάλει και δεν συκοφαντεί, δεν παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα άλλων ανθρώπων, σέβεται τη διαφορετικότητα και δεν προβαίνει σε οποιουδήποτε είδους διακρίσεις, δεν αποκαλύπτει στοιχεία που σχετίζονται με πνευματική ιδιοκτησία φυσικών ή νομικών προσώπων, δεν κάνει χρήση μέσων με σκοπό να προκαλέσουν βλάβη σε τρίτους ή στον εξοπλισμό τους όπως ιούς, προγράμματα ή αρχεία κ.ά. και δεν παραβιάζει με τη συμπεριφορά του την ισχύουσα Ελληνική και Κοινοτική νομοθεσία. Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για χρήση του Διαδικτυακού Τόπου από χρήστες/επισκέπτες που δεν συμμορφώνονται στα προαναφερόμενα. Επίσης, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής οποιουδήποτε περιεχομένου που αντιτίθεται στο συγκεκριμένο όρο χρήσης και αποκλεισμού του χρήστη/επισκέπτη από το Διαδικτυακό Τόπο.

Δεν επιτρέπεται η διάδραση με το Διαδικτυακό Τόπο ανηλίκων, κυρίως κάτω των 16 ετών, χωρίς τη ρητή συγκατάθεση των γονέων τους.

1.2 Ευθύνη της Επιχείρησης που Διατηρεί το Διαδικτυακό Τόπο

Η επιχείρηση σεβόμενη την αρχή της αντικειμενικής ενημέρωσης και της ενημέρωσης που βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα, καθώς και λαμβάνοντας υπόψη της ό,τι νέο μέσο παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία σε επίπεδο διασφάλισης της ηλεκτρονικής ασφάλειας, διαθέτει περιεχόμενο προς τους χρήστες/επισκέπτες της με διάφορους τρόπους.

Παρ’ όλα αυτά, η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με την πληρότητα, ορθότητα και ακρίβεια του Διαδικτυακού Τόπου. Επίσης, δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση άμεσης ή έμμεσης ζημίας των χρηστών/επισκεπτών από τη χρήση του Διαδικτυακού Τόπου, συμπεριλαμβανομένων και τεχνικών ζημιών που μπορεί να προκύψουν από ιούς που ενδέχεται να παρεισφρήσουν.

Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τα προσφερόμενα προϊόντα/υπηρεσίες άλλων διαδικτυακών τόπων στους οποίους μπορεί να παραπέμπει μέσω συγκεκριμένων συνδέσμων. Γι’ αυτές τις περιπτώσεις ισχύουν οι διατάξεις της νομοθεσίας περί Προστασίας του Καταναλωτή (Ν.2251/1994 όπως ισχύει σήμερα με το Ν.3587/2007.)

1.3 Άδεια Χρήσης Περιεχομένου

Το περιεχόμενο που υφίσταται στο Διαδικτυακό Τόπο με οποιαδήποτε μορφή αποτελεί ιδιοκτησία της επιχείρησης και προστατεύεται από τις διατάξεις του Ελληνικού, Κοινοτικού και Διεθνούς δικαίου περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Οι χρήστες/επισκέπτες του Διαδικτυακού Τόπου απαγορεύεται να αναπαράγουν, να αντιγράφουν ή να τροποποιούν και να εκμεταλλεύονται εμπορικά το περιεχόμενό του, παρά μόνο αν τηρούν τους κανόνες που προκύπτουν από την άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές .

2. Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

2.1 Γενικά

Η επιχείρηση ενδέχεται να ζητήσει από τους χρήστες/επισκέπτες του Διαδικτυακού Τόπου κάποια προσωπικά δεδομένα, ανάλογα με τον τρόπο που θέλουν να διαδράσουν και για να καταστεί εφικτή η υλοποίηση συγκεκριμένων λειτουργιών και δράσεών της.

Η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (Ν. 2472/1997 και Ν. 3471/2006), τον Γενικό Κανονισμό Δεδομένων (Ε.Ε. 679/2016) και τις σχετικές αποφάσεις και πράξεις της αρμόδιας Αρχής.  Οι παρόντες όροι χρήσης διέπονται από τη σχετική Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και τους κανόνες Διεθνούς δικαίου.

Η επιχείρηση ποτέ και με κανέναν τρόπο δεν νοικιάζει, πουλάει ή προωθεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει και επεξεργάζεται σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση των χρηστών/επισκεπτών, παρά μόνο τα χρησιμοποιεί σύμφωνα με τους όρους που περιλαμβάνονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Σε κάθε περίπτωση, οι χρήστες/επισκέπτες του Διαδικτυακού Τόπου έχουν όλα τα δικαιώματα που τους δίδονται από το δίκαιο προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως και αυτό της πρόσβασης και της αντίρρησης, τα οποία μπορούν να ασκηθούν ερχόμενοι σε επαφή με την επιχείρηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dimitra@dimitrazervaki.com

2.2 Συλλογή Στοιχείων του Χρήστη/Επισκέπτη του Διαδικτυακού Τόπου

Ο κάθε χρήστης/επισκέπτης του Διαδικτυακού Τόπου μπορεί να περιηγηθεί σ’ αυτόν χωρίς να απαιτείται η παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικής με τα προσωπικά του δεδομένα.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν περιπτώσεις, όπως οι ακόλουθες, όπου εκεί ζητούνται συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα:

2.2.1 Συμμετοχή του στη λίστα των ενημερωτικών δελτίων (Newsletter):

Σε περίπτωση που οι χρήστες/επισκέπτες επιλέξουν να ενταχθούν στη λίστα αποστολής των ενημερωτικών δελτίων (Newsletter), το όνομα και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους προωθούνται στην πλατφόρμα email του Mailchimp που αποτελεί το συνεργαζόμενο φορέα της επιχείρησης σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποτελεί τον εκτελών την επεξεργασία. Τα στοιχεία που δίδονται από τους χρήστες/επισκέπτες δεν αποθηκεύονται στο Διαδικτυακό Τόπο ή σε κάποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή της επιχείρησης.

Τα στοιχεία αυτά παραμένουν στη βάση δεδομένων του Mailchimp για όσο συνεχίζει η επιχείρηση να είναι ενεργή και να κάνει χρήση της υπηρεσίας του Mailchimp. Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή του κάθε χρήστη/επισκέπτη στη λίστα, γίνεται χρήση της υπηρεσίας double opt-in, εξασφαλίζοντας έτσι τη συγκατάθεσή του και αποτρέποντας την εγγραφή στη λίστα κάποιων ανθρώπων από τρίτους, χωρίς να το επιθυμούν. Στο τέλος της κάθε φόρμας εγγραφής του Mailchimp που υφίσταται μέσα στο Διαδικτυακό Τόπο, ζητείται η συγκατάθεση του χρήστη/επισκέπτη ότι δέχεται να παρέχει τα προσωπικά του δεδομένα και ότι έχει διαβάσει τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της επιχείρησης.

Ο κάθε χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη διαγραφή του από τη λίστα μέσω του ειδικού συνδέσμου που υπάρχει στο τέλος κάθε δελτίου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ενημερωτικού e-mail που αποστέλλεται σε αυτόν από την επιχείρηση.

Η επιχείρηση, ανά δύο χρόνια, μπαίνει στη διαδικασία να διαγράφει τα μη ενεργά μέλη της λίστας, τα μέλη δηλαδή  που δεν έχουν ανοίξει κανένα ενημερωτικό δελτίο ή κανέναν σύνδεσμο που εμπεριέχεται μέσα σ’ αυτό.

Η πλατφόρμα Mailchimp είναι πλήρως εναρμονισμένη με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (General Data Protection Regulation) και στη συνέχεια παρατίθεται ο σύνδεσμος με την πολιτική που ακολουθεί και τους όρους χρήσης:

Privacy Policy: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Terms of Use: https://mailchimp.com/legal/terms/

Εφόσον ενταχθεί ένας χρήστης/επισκέπτης στη λίστα των ενημερωτικών δελτίων της επιχείρησης, θα λαμβάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα e-mails τα οποία θα αφορούν τα νέα της επιχείρησης (άρθρα), την ενημέρωση για εκδηλώσεις, workshops ή/και ομιλίες που παρέχει η επιχείρηση, για οποιοδήποτε δωρεάν ή μη προϊόν/υπηρεσία που παρέχεται από την επιχείρηση, και πιθανόν για προώθηση κάποιων συνεργατών που σχετίζονται άμεσα με το αντικείμενο εργασιών της επιχείρησης.

2.2.2 Κατέβασμα (download) δωρεάν υλικού όπως EBooks, White Papers, Παρουσιάσεις, Σημειώσεις κ.ά:

Για να καταστεί εφικτό το κατέβασμα (download) οποιασδήποτε μορφής δωρεάν υλικού από το Διαδικτυακό Τόπο ακολουθείται η ίδια διαδικασία όπως αυτή έχει περιγραφή στο υποκεφάλαιο 2.2.1, με χρήση της πλατφόρμας Mailchimp. Στην περίπτωση αυτή, εκτός από το ονοματεπώνυμο και το email του χρήστη/επισκέπτη μπορεί να ζητηθούν στοιχεία όπως το website που μπορεί να διατηρεί ή/και το επάγγελμά του.

2.2.3 Επικοινωνία με την επιχείρηση μέσω των ειδικών φορμών επικοινωνίας ή μέσω email:

Σε διάφορες ιστοσελίδες του Διαδικτυακού Τόπου υφίστανται φόρμες επικοινωνίας μέσω των οποίων οι χρήστες/επισκέπτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την επιχείρηση για να ζητήσουν πληροφορίες. Για να είναι εφικτή αυτού του είδους η επικοινωνία γίνεται χρήση από το Διαδικτυακό Τόπο της εφαρμογής Contact Form 7 όπου στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την πολιτική απορρήτου της εταιρείας που το παράγει: https://contactform7.com/privacy-policy/. Κατά τη συμπλήρωση της φόρμα συλλέγονται στοιχεία που αφορούν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική διεύθυνση του χρήστη/επισκέπτη, το λόγο επικοινωνίας και σε μερικές φόρμες είναι απαραίτητη η περιγραφή του αντικειμένου με το οποίο ασχολείται.  Η συγκεκριμένη εφαρμογή καταχωρεί τα δεδομένα σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο και αποστέλλεται στην επιχείρηση προς επεξεργασία. Το ίδιο συμβαίνει, δηλαδή δεν καταχωρείται κανένα δεδομένο στο Διαδικτυακό Τόπο, σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί κάποιος σύνδεσμος με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της επιχείρησης dimitra@dimitrazervaki.com.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται από το Διαδικτυακό Τόπο είναι κρυπτογραφημένα, αφού η αποστολή τους γίνεται  μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol και οι διακομιστές προστατεύονται από TLS.

Στην περίπτωση των φορμών επικοινωνίας, μία άλλη εφαρμογή, η Contact Form DB αποθηκεύει τα δεδομένα που έχουν συμπληρωθεί και διατηρούνται στο Διαδικτυακό Τόπο για χρονικό διάστημα ενός έτους για λόγους ασφάλειας, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο χαθούν τα δεδομένα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για επεξεργασία των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Outlook & Gmail) στον κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή της επιχείρησης.

Η επιχείρηση, εξάγει αυτά τα δεδομένα με την μορφή αρχείου Excel της Microsoft και τα διατηρεί στον κεντρικό της ηλεκτρονικό υπολογιστή για χρονικό διάστημα ενός έτους, για τους ίδιους λόγους που προαναφέρθηκαν. Στο χρονικό διάστημα αυτού του έτους, η επιχείρηση διατηρεί backup αρχεία σε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

2.2.4 Παραγγελία προϊόντων/υπηρεσιών όπως δήλωση συμμετοχής σε workshop ή/και ομιλία κ.ά.:

Η παραγγελία προϊόντων/υπηρεσιών, αυτή τη στιγμή στο Διαδικτυακό Τόπο υλοποιείται μέσω φορμών που παράγονται από την εφαρμογή Contact Form 7. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι ακριβώς η ίδια μ’ αυτήν που περιγράφεται στο υποκεφάλαιο 2.2.3. Τα στοιχεία που μπορεί να ζητηθούν επιπλέον είναι αυτά που απαιτούνται για την έκδοση φορολογικών παραστατικών.

2.2.5 Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε workshop ή/και ομιλία:

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος, αυτή τη στιγμή στο Διαδικτυακό Τόπο υλοποιείται μέσω φορμών που παράγονται από την εφαρμογή Contact Form 7. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι ακριβώς η ίδια μ’ αυτήν που περιγράφεται στο υποκεφαλαίο 2.2.3.

2.2.6 Συμμετοχή σε έρευνες μέσω ερωτηματολογίων

Ο Διαδικτυακός Τόπος σε περίπτωση που υλοποιεί κάποιες έρευνες μέσω ερωτηματολογίων κάνει χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής Survey Monkey, η οποία εφαρμογή επεξεργάζεται τα στοιχεία της έρευνας. Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι πλήρως εναρμονισμένη με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (General Data Protection Regulation) και στη συνέχεια παρατίθενται οι σύνδεσμοι με τις πολιτικές που ακολουθεί:

Terms of Use: https://www.surveymonkey.com/mp/legal/terms-of-use/?ut_source=footer

Privacy Policy: https://www.surveymonkey.com/mp/legal/privacy-policy/?ut_source=footer

Anti-spam Policy: https://www.surveymonkey.com/mp/legal/anti-spam-policy/?ut_source=footer

Security Statement: https://www.surveymonkey.com/mp/legal/security/?ut_source=footer

2.2.7 Yποβολή σχολίων σε άρθρα του Διαδικτυακού Τόπου:

Αυτή τη στιγμή ο Διαδικτυακός Τόπος https://dimitrazervaki.com δεν προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες/επισκέπτες του να αναρτούν σχόλια σε άρθρα του ιστολογίου (blog) που αναρτά. Αν όμως αποφασιστεί σε κάποια άρθρα να παρασχεθεί αυτή η υπηρεσία, τότε συλλέγονται στοιχεία τα οποία απαιτούνται από τη φόρμα σχολίου, η διεύθυνση IP του χρήστη/επισκέπτη και το είδος του περιηγητή (browser) ώστε να είναι δυνατός ο εντοπισμός πιθανού spam. Ένα ανώνυμο string δημιουργείται από την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται και μπορεί να προωθηθεί στην υπηρεσία Gravatar για να επιβεβαιωθεί ότι αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση χρησιμοποιείται. Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της υπηρεσίας Gravatar είναι διαθέσιμη στο σύνδεσμο: https://automattic.com/privacy/. Μετά την έγκριση του σχολίου στου χρήστη/επισκέπτη, η φωτογραφία του είναι δημόσια ορατή δίπλα στο σχόλιο. Τα στοιχεία που θα πρέπει να παρέχει ο χρήστης/επισκέπτης, αποθηκεύονται στο Διαδικτυακό Τόπο για πάντα με στόχο να μπορεί να αναγνωρίζεται ο χρήστης/επισκέπτης που επανέρχεται και να γίνεται αυτόματα η έγκριση οποιοδήποτε σχολίου που τοποθετείται ως follow-up. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα δεν μεταβιβάζονται σε οποιονδήποτε τρίτο και το μόνο που εμφανίζεται στο Διαδικτυακό Τόπο είναι το όνομα του χρήστη/επισκέπτη. Σε περίπτωση που θέλει ο χρήστης/επισκέπτης να διαγραφούν τα δεδομένα του από το Διαδικτυακό Τόπο, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσει με την επιχείρηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dimitra@dimitrazervaki.com

2.2.8 Χρήση Google Analytics:

Ο Διαδικτυακός Τόπος https://dimitrazervaki.com είναι συνδεδεμένος με την υπηρεσία «Google Analytics» που παρέχει η Google για να μπορεί να λαμβάνει στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των χρηστών/επισκεπτών, το μέσο όρο χρόνου που οι χρήστες/επισκέπτες παραμένουν σε μία σελίδα του, το ποσοστό νέων χρηστών/επισκεπτών και άλλα χρήσιμα στοιχεία σχετικά με τη συμπεριφορά τους, ώστε να μπορεί να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτή η υπηρεσία της Google συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα που αφορούν τη γεωγραφική θέση, τη συσκευή, το πρόγραμμα περιήγησης, το IP του χρήστη/επισκέπτη, όμως αυτά τα δεδομένα ανήκουν στη Google η Google είναι ο εκτελών την επεξεργασία και όχι ο Διαδικτυακός Τόπος https://dimitrazervaki.com.  Ο Διαδικτυακός Τόπος δεν κάνει χρήση Cookies για την παρακολούθηση της επισκεψιμότητάς του.

2.3 Αποθήκευση και Ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων του Χρήστη/Επισκέπτη του Διαδικτυακού Τόπου

Η επιχείρηση εφαρμόζει κάθε σύγχρονο μέσω που παρέχει ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει και διατηρεί.

Στο υποκεφάλαιο 2.2 περιγράφεται λεπτομερώς ο τρόπος αποθήκευσης και διατήρησης των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται από το Διαδικτυακό Τόπο.

Επιπλέον, ο Διαδικτυακός Τόπος  φιλοξενείται σε server που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας, χρησιμοποιεί dedicated εφαρμογές/plugins για να προλαμβάνει τα spams και τους intruders, και επικοινωνεί με το πρόγραμμα περιήγησης (browser) των χρηστών/επισκεπτών με κρυπτογραφημένου πρωτοκόλλου HTTPS (SSL-Secure Sockets Layer) διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποτρέποντας την οποιαδήποτε υποκλοπή από κακόβουλους χρήστες.

Ο κεντρικός ηλεκτρονικός υπολογιστής της επιχείρησης καθώς και κάθε άλλη ηλεκτρονική συσκευή χρησιμοποιεί η επιχείρηση είναι ασφαλισμένη με χρήση του software Norton Antivirus.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dimitra@dimitrazervaki.com.

2.4 Πληρωμές Προϊόντων/Υπηρεσιών

Αυτή τη χρονική στιγμή ο Διαδικτυακός Τόπος δε διαθέτει υπηρεσία e-shop και οποιαδήποτε αγορά γίνεται, εκτελείται είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή δια ζώσης, ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται από την Ελληνική και Κοινοτική νομοθεσία.

2.5 Ενσωματωμένο Περιεχόμενο από άλλους Διαδικτυακούς Τόπους

Στο περιεχόμενο του Διαδικτυακού Τόπου https://dimitrazervaki.com μπορεί να ενσωματώνεται κατά διαστήματα περιεχόμενο από άλλους διαδικτυακούς τόπους (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα, κ.ά.) Αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο συμπεριφέρεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο σαν ο χρήστης/επισκέπτης να επισκεπτόταν τον άλλο διαδικτυακό τόπο. Αυτοί οι διαδικτυακοί τόποι μπορεί να συλλέγουν στοιχεία για τους χρήστες/επισκέπτες, να χρησιμοποιούν cookies, να ενσωματώνουν συστήματα εντοπισμού τρίτων και να παρακολουθούν τον τρόπο που αλληλεπιδρούν οι χρήστες/επισκέπτες με το περιεχόμενο. Ο Διαδικτυακός Τόπος https://dimitrazervaki.com δεν φέρει καμία ευθύνη ως προς τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων από αυτούς τους άλλους διαδικτυακούς τόπους.

2.6 Υπεύθυνος Επεξεργασίας και Προστασίας Δεδομένων

Υπεύθυνος επεξεργασίας του Διαδικτυακού Τόπου https://dimitrazervaki.com είναι η κα Δήμητρα Ζερβάκη.

Η επιχείρηση, λόγω του μεγέθους της, δεν είναι υποχρεωμένη να συνεργάζεται με κάποιον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer.)

2.7 Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων

Σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψη της επιχείρησης που διατηρεί το Διαδικτυακό Τόπο https://dimitrazervaki.com οποιουδήποτε είδους παραβίαση των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει και διατηρεί, θα πρέπει να αναφέρεται εντός 72 ωρών, σε περίπτωση που έχει διαπιστωθεί ότι αυτά έχουν χαθεί ή κλαπεί.

2.8 Διαβίβαση Δεδομένων σε Τρίτους

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει και διατηρεί η επιχείρηση δεν διαβιβάζονται σε τρίτα μέρη εκτός κι αν αυτό απαιτείται μέσω δικαστικής απόφασης ή από τον νόμο.

2.9 Δικαιώματα Χρηστών/Επισκεπτών σε Σχέση με την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων

Οι χρήστες/επισκέπτες του Διαδικτυακού Τόπου έχουν το δικαίωμα της πρόσβασης για να μάθουν ποια είναι τα δεδομένα που επεξεργάζεται η επιχείρηση και για ποιον λόγο τα επεξεργάζεται, το δικαίωμα της διόρθωσης για να μπορούν να επικαιροποιήσουν τα δεδομένα τους ή να διορθώσουν τυχόν λάθη που υφίστανται, το δικαίωμα της διαγραφής από τα αρχεία της επιχείρησης ή των συνεργαζόμενων φορέων που εκτελούν την επεξεργασία, το δικαίωμα της επεξεργασίας και το δικαίωμα της φορητότητας σε περίπτωση που θέλουν να λάβουν τα δεδομένα σε κάποια συγκεκριμένη μορφή.

Σε περίπτωση που γίνει χρήση κάποιου από τα προαναφερόμενα δικαιώματα, δεν υφίσταται κάποιο κόστος και η επιχείρηση είναι υποχρεωμένη να υλοποιήσει το οποιοδήποτε αίτημα εντός τριάντα (30) ημερών από τη λήψη του, εκτός και αν για κάποιο πολύ συγκεκριμένο λόγο δεν είναι εφικτό.

Σε περιπτώσεις που θέλει κάποιος χρήστης/επισκέπτης να διαγραφεί από τη λίστα των ενημερωτικών δελτίων (Newsletter) ή να επικαιροποιήσει τα στοιχεία του, τότε του δίδεται απευθείας η δυνατότητα να το πράξει μέσω των e-mails που λαμβάνει από την επιχείρηση ή μέσω επικοινωνίας με την επιχείρηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dimitra@dimitrazervaki.com.

3. Ειδικοί Όροι Χρήσης

3.1 Επίλυση Διαφορών

Λόγω του ότι η χρήση του Διαδικτυακού Τόπου διέπεται από την Ελληνική νομοθεσία, για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει, ορίζονται τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης αρμόδια για την επίλυσή της.

Επίσης, υφίσταται η δυνατότητα επίλυσης τυχόν διαφορών μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών μέσω της Πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών της Ε.Ε. (Online Dispute Resolution-ODR).

3.2 Μεταβολές στην Πολιτική Χρήσης και στο Διαδικτυακό Τόπο

Η επιχείρηση, ανάλογα με τις εξελίξεις σε επιχειρηματικό και όχι μόνο επίπεδο, διατηρεί το δικαίωμά της να προβαίνει σε αλλαγές του Διαδικτυακού Τόπου, στο παρεχόμενο περιεχόμενό του, στα παρεχόμενα προϊόντα/υπηρεσίες του, καθώς και στη λειτουργία του, για να εξυπηρετεί πιο αποτελεσματικά τους χρήστες/επισκέπτες του.

Στο πλαίσιο αυτό, μπορεί να υπάρχει η απαίτηση για αναθεώρηση τμημάτων της παρούσας πολιτικής χρήσης και των όρων χρήσης, χωρίς να είναι υποχρεωμένη η επιχείρηση να ενημερώνει τους χρήστες/επισκέπτες της. Προτείνεται η συχνή επίσκεψη των χρηστών/επισκεπτών στη σελίδα όπου παρουσιάζονται οι Όροι Χρήσης και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για ενημέρωσή τους για τυχόν αλλαγές.

3.3 Αποδοχή των Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Διαδικτυακού Τόπου

Το παρόν κείμενο αποτελεί συμφωνία μεταξύ της επιχείρησης και του κάθε χρήστη/επισκέπτη του Διαδικτυακού Τόπου και διέπεται από τους ακόλουθους όρους χρήσης σύμφωνα με τη σχετική Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και τους κανόνες Διεθνούς δικαίου.

Αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης καθώς και την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, που βρίσκεται στην ηλεκτρονική σελίδα Privacy Policy & Terms of Use, εφόσον ο χρήστης/επισκέπτης κάνει χρήση του Διαδικτυακού Τόπου, τους αποδέχεται και συναινεί στον τρόπο χρήσης των προσωπικών δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dimitra@dimitrazervaki.com

 © Dimitra Zervaki