Workshop:

Personal Branding: Χτίστε το Προσωπικό και Επαγγελματικό σας Brand

Ένα βιωματικό εργαστήριο ανακάλυψης και επαναπροσδιορισμού του εαυτού σας!

Η εποχή μας απαιτεί να είμαστε ευέλικτα, δημιουργικά και αποτελεσματικά speed junkies. Η ανάπτυξη και η εξέλιξη των δεξιοτήτων και ικανοτήτων μας όμως δεν φτάνει για να γίνουμε ευέλικτοι και υπερ-αποτελεσματικοί άνθρωποι που παρέχουν αληθινή αξία στον κόσμο! Χρειάζεται να βρούμε το δικό μας vantage angle!

Σκοπός & Θεματολογία του Εργαστηρίου

Αν θέλετε να είστε αυθεντικοί agile overachievers και να παρέχετε μία μοναδική πρόταση αξίας στους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεστε ώστε να συμβάλλετε στη θετική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία μας αλλά και ο πλανήτης που μας φιλοξενεί, τότε δεν έχετε πάρα να συμμετέχετε σ’ αυτό το βιωματικό εργαστήριο και να δουλέψουμε όλοι μαζί στις παρακάτω θεματικές ενότητες που θα σας βοηθήσουν να:

  • Μάθετε τι απαιτήσεις προκύπτουν για όλους μας από τη νέα agile εποχή
  • Διασαφηνίσετε τι είναι Προσωπικό & Επαγγελματικό Branding και γιατί πρέπει να σας ενδιαφέρει
  • Υλοποιήσετε το project “Διαμόρφωση της Προσωπικής & Επαγγελματικής μου Μπράντας” με βάση το «Γιατί-Πώς-Τι»
  • Μάθετε τρόπους εξεύρεσης του σκοπού σας και της πραγματικής σας αξίας
  • Ενοποιήσετε τις γνώσεις αας, τις ικανότητές σας και τις διεξιότητές σας
  • Διαμορφώσετε την πρόταση αξίας σας
  • Αναπτύξετε το σχέδιο δράσης σας για να πετύχω τους στόχους σας
  • Παρουσιάζετε τον εαυτό σας αποτελεσματικά στον κόσμο και online και offline
  • Γνωριστείτε με «εργαλεία» της Φύσης, τα οποία μπορούν να ενισχύσουν τη δημιουργικότητά σας και να σας κάνουν να είστε πιο συνειδητοί
Απευθύνεται

Το βιωματικό αυτό εργαστήριο απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να κατανοήσουν ποιοι είναι, να βρουν τι αγαπούν να κάνουν και τι είναι αυτό που κάνουν καλύτερα και να μάθουν τρόπους αποτελεσματικής προώθησης του εαυτού τους ώστε να είναι σε θέση να υποστηρίξουν δυναμικά και αποτελεσματικά τις ιδέες τους και τα προϊόντα/υπηρεσίες που θέλουν να παρέχουν στον κόσμο και να ασχοληθούν με ό,τι τους παθιάζει.

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για επιχειρήσεις που ξέρουν ότι το να επενδύουν στην ανάπτυξη του personal brand των συνεργατών τους είναι καίριας σημασίας αν θέλουν να ανταποκρίνονται άμεσα, δυναμικά, αειφορικά και με ευελιξία στις παγκόσμιες προκλήσεις της αγοράς.

Διάρκεια

Το βιωματικό αυτό εργαστήριο έχει συνολική διάρκεια από 8 έως 16 ώρες.

Επίσης, μπορεί να σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες επιχειρήσεων και άλλων οργανισμών, όπως και σε ομάδες ανθρώπων που θέλουν να κάνουν τη διαφορά στην εποχή της Δημιουργικής Οικονομίας, του Sharing Economy και της Οικονομίας του «Λουκουμά».

Πληροφορίες:

Κα Δήμητρα Ζερβάκη, dimitra@dimitrazervaki.com

Οι Μετα-καινοτομίες του Εργαστηρίου

Συμβολή στο Ευ Ζην

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες εκτός από την ανάπτυξη των ήπιων και σκληρών δεξιοτήτων τους, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν, με βιωματικό τρόπο, και γνώσεις που αφορούν το well-being τους. Γιατί, πολύ απλά, δεν μπορούμε να λειτουργούμε ευέλικτα και να μετα-καινοτομούμε, αν το σώμα και το πνεύμα μας δεν βρίσκονται σε ισορροπία. Και η Φύση μπορεί να μας προσφέρει πολλά σ’ αυτό το επίπεδο.

«Αντισυμβατικοί» Χώροι Διεξαγωγής

Το εργαστήριο δεν πρόκειται να υλοποιηθεί σε «γνωστούς» χώρους, όπως αίθουσες ξενοδοχείων ή εκπαιδευτικές αίθουσες, αλλά σε εναλλακτικούς χώρους όπως πολυχώρους, αίθουσες οινοποιείων κ.ά. γιατί πιστεύουμε στη δύναμη που κρύβει το «αντισυμβατικό» περιβάλλον μάθησης στη γνωσιακή διαδικασία.

Φυσικά, μπορεί να υλοποιηθεί και σε χώρους που μπορείτε να μας προτείνετε εσείς στις περιπτώσεις που πραγματοποιείται ενδοεταιρικά. Όμως, ακόμα και σ’ αυτήν την περίπτωση, διαμορφώνουμε το χώρο ανάλογα, ώστε να συμβάλλει αποφασιστικά στη μαθησιακή διαδικασία.

Μέθοδος Κατάρτισης

Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί με χρήση του learning by doing, της αλληλεπίδρασης, των καλών πρακτικών της μη τυπικής μάθησης, του peer-to-peer learning και των ομαδικών δραστηριοτήτων. Κάθε θεματική ενότητα θα υποστηρίζεται από την παροχή θεωρητικής γνώσης, η οποία θα βασίζεται στις πιο πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις και θα παρέχεται με διαδραστικό/βιωματικό τρόπο.

Εισηγήτρια

Δήμητρα Ζερβάκη, ΕΜΒΑ, PMP, TTT

Η Δήμητρα, λειτουργώντας ως Entrepreneur αλλά και ως Business/Executive/Personal Coach, συμβουλεύει, εκπαιδεύει και μανατζάρει brands ώστε να βρουν το δικό τους Vantage Angle, τη δική τους ιδανική οπτική γωνία δράσης. Είναι κάτοχος πτυχίου Γεωπονίας (ΑΠΘ), μεταπτυχιακού διπλώματος Executive Master of Business Administration-ΕΜΒΑ, πιστοποίησης στη Διαχείριση Έργων (Project Manager Professional-PMP) και πιστοποίησης ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ) και Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτών (Train the Trainers). Διαθέτει περισσότερα από 19 χρόνια εμπειρίας στην οργάνωση και στρατηγική ανάπτυξη οργανισμών και startup επιχειρήσεων, στην εκπόνηση και διαχείριση προγραμμάτων/έργων, στην εκπαίδευση ενηλίκων τόσο σε ήπιες όσο και σε σκληρές δεξιότητες και ικανότητες, στην ανάπτυξη νέων εφαρμογών/προϊόντων/υπηρεσιών, στην έρευνα αγοράς, στο marketing, στο business branding, personal/executive branding και στο storytelling (brand story), στην παρουσίαση ιδεών (Idea Pitching), στη διοίκηση τμήματος πολυμεσικών εφαρμογών, στην ανάπτυξη και διαχείριση ιστοσελίδων και blogs, σε θέματα αειφορίας και στη δημιουργία αειφορικών επιχειρήσεων, στην εφαρμοσμένη γεωπονική έρευνα και στην προστασία και αξιοποίηση της βιοποικιλότητας.