#JobDay Θεσσαλονίκη-Philoxenia 2018 από το Skywalker.gr
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Skywalker που μου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχω στο #JobDay Θεσσαλονίκη-Philoxenia 2018 ως εισηγήτρια του Workshop με τίτλο “Αποτελεσματικά Ευέλικτοι ‘Ανθρωποι σε ‘Επαναστατικές’ Τουριστικές Επιχειρήσεις” που θα λάβει χώρα την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου, στις 12:00, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός, Περίπτερο: 8, Όροφος: 2ος, Αίθουσα D. Η είσοδος είναι δωρεάν όμως απαιτείται δήλωση συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες στη συνέχεια!
To #JobDay Thessaloniki Philoxenia 2018 αποτελεί μια πρωτοβουλία του Skywaker.gr και διοργανώνεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia στις 11 Νοεμβρίου και ώρες 12:00-18:00.
Κατά τη διάρκεια του #JobDay Thessaloniki Philoxenia 2018 θα διεξαχθούν διαδραστικά σεμινάρια/workshops για όσους αναζητούν εργασία στον κλάδο του τουρισμού.
Βασικές θεματικές είναι το βιογραφικό σημείωμα και η συνέντευξη επιλογής προσωπικού στις τουριστικές επιχειρήσεις, οι δεξιότητες των στελεχών υποδοχής (front office), η αξία της ευελιξίας στις σύγχρονες τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς και οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
Τα σεμινάρια στοχεύουν στην εκπαίδευση των συμμετεχόντων σχετικά με την αναζήτηση εργασίας στον συγκεκριμένο κλάδο και προϋποθέτουν την ενεργή συμμετοχή τους. Μέσα από εμπειρικά παραδείγματα και βιωματικές ασκήσεις δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιηθούν τα απαραίτητα εφόδια για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη του υποψηφίου που θέλει να σταδιοδρομήσει στον τουριστικό κλάδο.
Το #Jobday Thessaloniki Philoxenia θα λάβει χώρα στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός» της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, περίπτερο 8, 2ος όροφος, αίθουσα «D», από τις 12:00 έως τις 18:00.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ
Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους ενδιαφερομένους εφόσον πραγματοποιήσουν έγκαιρη ηλεκτρονική εγγραφή