branding

Workshop Branding:

Αναπτύξτε την Πρόταση Αξίας της Ιδέας σας και το Brand Story της

Ένα Διαδραστικό Εργαστήριο Branding & Storytelling!

H Value Proposition-Πρόταση Αξίας είναι η βάση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας, όποια μορφή κι αν έχει αυτή. Είναι ουσιαστικά η Ιδέα μας μεταφρασμένη σε προϊόν ή/και υπηρεσία. Είναι αυτό που παρέχουμε στον κόσμο για να λύσει ένα πρόβλημά του και αντίστοιχα εμείς να έχουμε κέρδος.

Η Value Propotion-Πρόταση Αξίας είναι αυτή που συνδέει τον κάθε entrepreneur με τον κόσμο. Και λόγω του ότι οι άνθρωποι πρώτα αποφασίζουν με το συναίσθημα και μετά με τη λογική, για να καταφέρουμε να κάνουμε την πρόταση αξίας μας αποδεκτή, για να συνδεθούμε με τις καρδιές των δυνητικών πελατών μας, πρέπει να τους πούμε μία Ιστορία. To Storytelling είναι πλέον must!

Σκοπός του Εργαστηρίου

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να μάθει στους συμμετέχοντες πώς να οργανώνουν πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες τους και να δημιουργούν πρότυπα τα οποία θα τους επιτρέπουν εύκολα να μεταφράζουν μία ιδέα τους σε προϊόν ή/και υπηρεσία που να Αξίζει!

Να τους μάθει να κερδίζουν χρόνο τεστάροντας γρήγορα και αποτελεσματικά τις ιδέες τους ώστε να ασχολούνται μόνο μ’ αυτές που προσφέρουν αξία.

Να τους βοηθήσει να βελτιώσουν τα υπάρχοντα προϊόντα τους ή/και υπηρεσίες τους.

Να τους εκπαιδεύσει στο πώς να δημιουργούν ένα Brand Story-Ιστορία που να αγγίζει τις καρδιές των ανθρώπων.

Παραδοτέο του εργαστηρίου θα είναι μία καταγεγραμμένη Value Proposition-Πρόταση Αξίας συνοδευόμενη από ένα Brand Story-Ιστορία πλήρως ανεπτυγμένη από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.

Απευθύνεται

Το εργαστήριο είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν ιδέες-επιχειρηματικές και μη-και θέλουν να τις μεταφράσουν σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες που παράγουν αξία. Δεν απαιτεί γνώσεις διοίκησης επιχειρήσεων.

Είναι ανοικτό σε επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, σε μέλη ομάδων start-up εταιρειών, σε φοιτητές και σε κάθε άνθρωπο δημιουργικό, που έχει μία ιδέα ή έχει αναπτύξει ένα προϊόν ή/και υπηρεσία και θέλει να δώσει την αξία που πρέπει ώστε να λύσει προβλήματα που αντιμετεπωπίζουν οι άνθρωποι και να παράξει ένα θετικό οικονομικό αποτέλεσμα για τον ίδιο.

Θεματολογία

Η “Μεγάλη Εικόνα”

 • Τι είναι Ιδέα
 • Τι είναι Value Proposition-Πρόταση Αξίας
 • Πώς σχετίζεται μία Ιδέα με την Πρόταση Αξίας
 • Τι είναι Branding
 • Τι είναι Brand Story

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη της Value Proposition-Πρότασης Αξίας

 • Γνωριμία με το Value Proposition Canvas
 • Δημιουργία Προφίλ Πελατών
 • Καταγραφή Αξίας της Ιδέας που μεταφράζεται σε Προϊόν ή/και Υπηρεσία
 • Ταίριασμα του Προφίλ Πελατών με την Αξία του Προϊόντος ή/και της Υπηρεσίας
 • Δημιουργία μοντέλου τεσταρίσματος της Ιδέας μας στην Αγορά

Δημιουργία Brand Story-Ιστορίας

 • Μεταφορά της Value Proposition-Πρότασης Αξίας σε ένα Brand Story
 • Ανάπτυξη της μοναδικής ιστορίας των προϊόντων ή/και υπηρεσιών μας με τη χρήση ενός πλαισίου διαχείρισης ιδέας που αποτελείται από ερωτήσεις πάνω σε είκοσι (20) επί μέρους θεματικές ενότητες οι οποίες σχετίζονται με τους τρόπους και το γιατί επιλέγουν οι άνθρωποι συγκεκριμένα προϊόντα

 

Μέθοδος Κατάρτισης

Πρόκειται για ένα καθαρά βιωματικό, διαδραστικό πρόγραμμα. Όλη η θεματολογία καλύπτεται μέσα από πρακτικές ασκήσεις και μελέτες περίπτωσης-case studies. Το τελικό παραδοτέο του εργαστηρίου θα είναι η δημιουργία μιας Value Propostion-Πρότασης Αξίας και ενός Brand Story τα οποία οι συμμετέχοντες θα μπορούν να τα προσαρμόσουν στη δική τους μοναδική περίπτωση.

Διάρκεια

Το Εργαστήριο έχει διάρκεια 6 ώρες.

Συμμετέχοντες

Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανά εργαστήριο είναι περιορισμένος-έως 10 άτομα-για να είναι εφικτή η εκπαίδευσή τους σύμφωνα με τις γενικές αρχές και τις καλές πρακτικές της βιωματικής εκπαίδευσης ενηλίκων

Πληροφορίες:

Κα Δήμητρα Ζερβάκη, dimitra@dimitrazervaki.com

 

Εισηγήτρια

dimitra footerΔήμητρα Ζερβάκη, ΕΜΒΑ, PMP, TTT

Η Δήμητρα, λειτουργώντας ως General Manager & Business Coach, συμβουλεύει, εκπαιδεύει και μανατζάρει brands ώστε να βρουν το δικό τους Vantage Angle, τη δική τους ιδανική οπτική γωνία δράσης. Να ανακαλύψουν τα δυνατά τους σημεία, να επανενωθούν με τη Φύση και μέσω του Integration να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό Business & Personal Modus Operandi! Είναι κάτοχος πτυχίου Γεωπονίας (ΑΠΘ), μεταπτυχιακού διπλώματος Executive Master of Business Administration-ΕΜΒΑ, πιστοποίησης στη Διαχείριση Έργων (Project Manager Professional-PMP) και πιστοποίησης ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ) και Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτών (Train the Trainers). Διαθέτει περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων ενηλίκων, στην οργάνωση και στρατηγική ανάπτυξη επιχειρήσεων/οργανισμών, στην εκπόνηση και διαχείριση προγραμμάτων/έργων, στην ανάπτυξη νέων εφαρμογών-προϊόντων-υπηρεσιών, στην έρευνα αγοράς και branding, στην παρουσίαση ιδεών (Idea Pitching), στη διοίκηση τμήματος πολυμεσικών εφαρμογών, στην εφαρμοσμένη γεωπονική έρευνα, στην ανάπτυξη και διαχείριση νέων εναλλακτικών καλλιεργειών, στην προστασία και αξιοποίηση της βιοποικιλότητας, και στην ανάπτυξη και διαχείριση ιστοσελίδων και blogs.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ